تولید کدهای حرفی متناظر با درختان دودویی

thesis
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تهران - دانشکده علوم
  • author هاتف میری
  • adviser هایده اهرابیان
  • Number of pages: First 15 pages
  • publication year 1381
abstract

در این رساله به بررسی کدهای حرفی متناظر با درختان دودویی که توسط واینوسکی ارائه شده است می پردازد. ابتدا ترتیبهای ‏‎a-order‎‏ ، ‏‎b-order‎‏ که توسط زکس و پانلو برای درختان دودویی تعریف شده اند بررسی می شوند. سپس با استفاده از یک کدگذاری دنباله حرفی برای درختان دودویی تولید کرده و الگوریتمهای تولید دنباله حرفی، رتبه گذاری دنباله حرفی و بازیابی دنباله از رتبه در ترتیب ‏‎a-order‎‏ ، که توسط پائلو و واینوسکی ارائه شده اند بررسی می شوند. در نهایت ، الگوریتمهای فوق در ترتیب ‏‎b-order‎‏ پیاده سازی می شوند.

First 15 pages

Signup for downloading 15 first pages

Already have an account?login

similar resources

تولید کدهای متناظر با درختان ‏‎k‎‏ تایی

در این پایان نامه برخی از الگوریتمهای ترتیبی و موازی ارائه شده برای تولید دنباله های متناظر با درختان‏‎k‎‏ تایی بررسی می گردد.الگوریتمهای ارائه شده به واسطه ترتیب و نوع تولید متفاوت است.

15 صفحه اول

تولید کدهای متناظر با درختان دودوئی

در این رساله به بررسی الگوریتم های ارائه شده برای تولید درختان دودویی پرداخته شده است . الگوریتم های ارائه شده به واسطه نوع دنباله دسته بندی شده اند. گروه اول شامل الگوریتم هایی می باشد که درختان دودویی را بصورت دنباله های 1-0 تولید می کنند و گروه دیگر شامل الگوریتم هایی است که دنباله های عددی تولید می کنند. در گروه اول الگوریتم های زکس ، اهرابیان ونوذری و گوپتا مورد بررسی قرار گرفته شده است. د...

15 صفحه اول

تولید کدهای گری متناظر با درختهای دودویی و ‏‎k‎‏-تایی

یکی از مسائل مطرح شده در زمینه الگوریتمهای ترکیباتی ، تولید کدهای گری یا به عبارت دیگر تولید لیستی از کدهای متناظر با عناصر کلاسهای ترکیباتی مختلف از جمله درختها بوده است، به گونه ای که کدهای متوالی تفاوت اندکی با یکدیگر داشته باشند. در این پایان نامه الگوریتم های راسکی و پروسکروسکی و الگوریتم وینوسکی برای تولید کدهای گری متناظر با درختهای دودویی و الگوریتم کورش و لافولت و الگوریتم زیانگ، یوشجی...

15 صفحه اول

کدهای شناساگر دودویی

در این پایان نامه با معرفی کدهای شناساگر و بیان چند روش ساخت آنها، به بیان کران های بالا و پایین شناخته شده برای این نوع کدها میپردازیم.در پایان به چند مسئله مهم در این رابطه میپردازیم.

15 صفحه اول

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تهران - دانشکده علوم

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023